Medic de familie

Dr. Cristina Ciuntu


Programează o vizită!

PROGRAM DE LUCRU
Contactează medicul

CONTACT


Bine ați venit la Cabinetul de Medicină de Familie al Dr. Cristina Ciuntu

Bine ați venit la îngrijirea plină de compasiune a Dr. Cristina Ciuntu, unde sănătatea și bunăstarea familiei dumneavoastră sunt prioritatea noastră principală. Cu o dedicare pentru o atenție personalizată și servicii complete de asistență medicală, Dr. Ciuntu și echipa ei se angajează să vă sprijine pe dumneavoastră și pe cei dragi în fiecare etapă a vieții.

Despre Dr. Cristina Ciuntu

Dr. Cristina Ciuntu este un medic de familie foarte respectat, cunoscut pentru expertiza, empatia și angajamentul față de excelență în asistența medicală. Cu ani de experiență și o înțelegere profundă a medicinei de familie, Dr. Ciuntu se străduiește să ofere fiecărui pacient o îngrijire de cea mai înaltă calitate, adaptată nevoilor sale unice.

Serviciile noastre

La Clinica Medicala Pallady, Dr. Cristina Ciuntu va ofera o gama larga de servicii pentru a aborda toate aspectele legate de sanatatea familiei dumneavoastra. De la controale de rutină și îngrijire preventivă până la gestionarea afecțiunilor cronice și a bolilor acute, serviciile noastre cuprinzătoare includ:

– examene fizice anuale
– Vaccinări și imunizări
– Managementul bolilor cronice precum diabetul, hipertensiunea arterială și astmul
– Tratament pentru leziuni minore
– Examinări de sănătate mintală și trimiteri

Abordarea Clinicii Medicale Pallady

În Clinica Medicala Pallady, se află angajamentul de a construi relații de durată cu pacienții bazate pe încredere, respect și comunicare deschisă. Credem că trebuie să vă acordăm timp pentru a vă asculta preocupările, pentru a vă răspunde la întrebări și pentru a vă implica în deciziile legate de asistența medicală.

Îngrijire convenabilă și accesibilă

Înțelegem importanța confortului atunci când vine vorba de nevoile de asistență medicală ale familiei dumneavoastră. De aceea, oferim programare flexibilă pentru întâlniri, programări în aceeași zi pentru probleme urgente.

Incepe astazi

Fă primul pas către o sănătate mai bună pentru tine și familia ta, programând o programare la dr. Cristina Ciuntu. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre sau pentru a rezerva următoarea vizită. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu tine în călătoria ta către o viață mai sănătoasă și mai fericită.

Call Center