Cariere


Despre Noi

Joburi Medici București: La Clinica Medicală Pallady, ne dedicăm oferirii de servicii medicale de calitate superioară într-un mediu confortabil și sigur pentru pacienți. Cu o echipă de profesioniști talentați și dedicați, vrem să ne facem cunoscuți pentru excelența și calitatea serviciilor noastre, având ca fundament cunoștințele vaste, experiența, utilizarea celor mai noi tehnologii și compasiunea pentru problemele pacienților noștri. În acest context dinamic și stimulativ, căutăm noi colegi care ne împărtășesc pasiunea și dedicarea, gata să contribuie la un mediu care promovează excelența și îngrijirea empatică a pacientului.


Vezi Oportunitățile de Carieră

VALORILE NOASTRE


Empatie

La Clinica Medicală Pallady, tratăm fiecare pacient cu înțelegere și compasiune.


Integritate

Ne mândrim cu onestitatea și transparența în toate relațiile și interacțiunile noastre, atât cu pacienții, cât și cu partenerii noștri.


Inovație

Suntem în continuă căutare și adoptare a celor mai recente cercetări și tehnologii din domeniul medical,pentru a oferi pacienților noștri cele mai bune soluții.


Excelență în îngrijire

Ne dedicăm oferirii celor mai înalte standarde de îngrijire medicală, utilizând cele mai recente tehnologii și metode disponibile.


Colaborare

La noi, lucrul în echipă și colaborarea strânsă cu specialiști din diverse domenii sunt esențiale pentru a oferi o îngrijire completă și integrată pacienților.


Respect pentru confidențialitate

La Clinica Medicală Pallady, asigurăm securitatea și confidențialitatea datelor fiecărui pacient, respectând dreptul la intimitate și protejând informațiile sensibile.


De ce să lucrezi la Clinica Medicală Pallady?


Mediu de Lucru Profesionist

Oferim un spațiu stimulativ și dinamic, unde profesionalismul și dedicarea sunt apreciate și recompensate.


Mediu de Lucru Motivant

Garantăm flexibilitate și suport constant, promovând un cadru financiar motivant și sprijin în atragerea și fidelizarea pacienților.


Tehnologie Avansată

Dotările noastre de ultimă generație și tehnologia avansată vă permit să furnizați cea mai bună îngrijire pacienților.


Cultură Organizațională

Promovăm o cultură de respect, inclusivitate și colaborare, unde fiecare membru al echipei este valorizat.


Oportunități de Carieră

Joburi Medici în București

Clinica Medicală Pallady își extinde echipa de specialiști și caută medici dedicați în următoarele domenii:

 • Medicină de Familie
 • Pediatrie
 • Cardiologie
 • Medicină Internă
 • Psihiatrie
 • Diabet și Nutriție
 • Dermatologie

Dacă sunteți un medic specializat în unul dintre domeniile menționate și doriți să faceți parte dintr-o echipă profesionistă și inovatoare, vă invităm să explorați oportunitățile de carieră disponibile la Clinica Medicală Pallady, completând formularul alaturat.


Alatură-te Echipei Noastre!

Te așteptăm așadar în echipa noastră de experți medicali, unde experiență și dinamismul se îmbină cu profesionalismul și dorința de a excela în îngrijirea medicală!
  Nume

  Email

  Telefon*

  Departament

  Mesaj

  CV*

  Call Center