Servicii Medicale București

RMN București - Aparatura Siemens Magnetom Sempra 1.5 Tesla

RMN


Oferim servicii de RMN de calitate superioară, combinând tehnologia modernă cu expertiza echipei noastre pentru a vă oferi cele mai clare și detaliate imagini.


Detalii

Ginecologie - Clinica Medicala Pallady

GINECOLOGIE


Oferim servicii ginecologice de top, având în vedere confortul și încrederea fiecărei paciente. Echipa noastră specializată este aici pentru a vă oferi sfaturi, investigații și tratamente de înaltă calitate.


Detalii

Ortopedie Sector 3

ORTOPEDIE


Echipa noastră ortopedică vizează restabilirea mobilității și calității vieții pacienților,oferind soluții medicale personalizate pentru fiecare pacient în parte.


Detalii

Stomatologie Sector 3

STOMATOLOGIE


Echipa noastră de stomatologi se dedica a oferi pacienților servicii de stomatologie de excepție. Fiecare pacient este abordat cu o atenție meticuloasă, garantând astfel cele mai bune rezultate și un confort maxim.


Detalii

Neurologie Sector 3

NEUROLOGIE


Echipa noastră de neurologi se angajează să ofere pacienților diagnosticul și tratamentul corect, având în vedere fiecare caz în parte cu cea mai mare atenție și profesionalism.


Detalii


MEDICINA INTERNA


Medicina Internă Sector 3: La Clinica Medicală Pallady, departamentul de Medicina Internă se distinge printr-o abordare personalizată: veți beneficia de evaluări detaliate și planuri de tratament adaptate nevoilor dumneavoastră.


Detalii

Call Center