Ortopedie la Clinica Medicală Pallady

Experiență și dedicare în îngrijirea aparatului locomotor.

Ortopedie Sector 3, București: Specialiștii noștri în ortopedie oferă soluții medicale personalizate pentru fiecare pacient, utilizând tehnici moderne pentru un diagnostic precis și tratamente eficiente.


Contacteaza-ne!

Tehnici Moderne: Investigații și tratamente precise și eficiente.


Echipă calificată: Specialiști in ortopedie cu o vastă experiență în domeniu.


Programare Ușoară: Proces simplu și rapid de programare pentru consultații și investigații.


Gratuitate: Anumite servicii medicale pot fi decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate. Contactați-ne pentru detalii.


Ortopedie

Servicii ortopedice specializate în București

Ortopedia se concentrează pe diagnosticarea, tratarea și recuperarea afecțiunilor aparatului locomotor, fie ele congenitale, dobândite sau rezultate în urma unor traumatisme. La Clinica Medicală Pallady, echipa noastră este dedicată identificării celor mai bune abordări terapeutice pentru fiecare pacient.

Investigațiile reprezintă un element esențial în stabilirea unui diagnostic precis. Medicul ortoped poate recomanda, atunci când este necesar, efectuarea unor investigații detaliate, precum evaluarea densității minerale osoase (DMO) prin intermediul osteodensitometriei sau examinările imagistice, cum ar fi rezonanța magnetică nucleară (RMN), utilizate pentru a identifica posibile leziuni sau afecțiuni ale oaselor, țesuturilor moi, ligamentelor sau mușchilor. Aceste informații sunt cruciale în elaborarea planului de tratament, fie că este vorba despre terapie fizică sau, în anumite cazuri, intervenții chirurgicale.

Programări Ortopedie, Sector 3:

La Clinica Medicală Pallady din București, oferim inclusiv servicii medicale gratuite decontate CAS cu bilet de trimitere, precum și opțiuni contra cost pentru pacienții neasigurați. Abordarea noastră profesională facilitează un tratament optim și bine coordonat pentru fiecare pacient.

Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o consultație, contactați-ne la 031.9550 sau vizitați-ne la adresa: Strada Victor Brauner Nr. 34-38, București, Sector 3, de luni până vineri, între orele 8:00 și 20:00.


Ortopedie Sector 3

Contacteaza-ne!

Programare rapidă!

031.9550

Adresa:

Strada Victor Brauner Nr. 34-38,

București, Sector 3

Program:

de luni până vineri,

între orele 8:00 și 20:00.


  Nume

  Email

  Telefon*

  Mesaj


   

  Call Center